top of page

Its4Health pruža tehničku pomoć malim i srednjim poduzećima u okviru okvira BOOST Innovation Voucher

Sep 1, 2023

Pravo prijave imaju svi mali i srednji poduzetnici kvalificirani prema uvjetima poziva.

Prepoznajući važnost suradnje akademske zajednice i poslovnog sektora, INTERA Tehnološki Park provodi projekt BOOST, podržan od strane projekta „Inovacije i digitalizacija malih i srednjih poduzeća u Bosni i Hercegovini/EU4DigitalSME“, sufinanciranog od strane Europskih unije i Ministarstva za gospodarski razvoj i suradnju Savezne Republike Njemačke (BMZ), a provodi GIZ. U sklopu projekta BOOST otvoren je Javni poziv za sve zainteresirane male i srednje poduzetnike.


Pravo prijave imaju svi mali i srednji poduzetnici kvalificirani prema uvjetima poziva. Katalog usluga DIH its4Health nalazi se na sljedećoj poveznici: https://interamo-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/vedran_simunovic_intera_ba/EQIBWNKT-sBMqkn9fY7_HKQB2XklhoitC9q4uUw3cnWpEQ?rtime=IRPAeKe620g i https://interamo -my.sharepoint.com/:x:/g/personal/vedran_simunovic_intera_ba/EQIBWNKT-sBMqkn9fY7_HKQB2XklhoitC9q4uUw3cnWpEQ?rtime=IRPAeKe620g


Shema Inovacijskih vaučera je program osmišljen za promicanje suradnje između industrije i akademske zajednice za razvoj inovativnih rješenja za lokalna mala i srednja poduzeća u Bosni i Hercegovini. Opći cilj programa je podržati inovacijske procese u malim i srednjim poduzećima u Bosni i Hercegovini kroz suradnju između akademske zajednice i poslovnog sektora.


Prvi krug poziva otvoren je do 29. septembra do 16:00 sati.


Transformirajte zdravstvo u Bosni i Hercegovini uz its4Health!

bottom of page